Translate

dimecres, 18 de desembre del 2013

Una visita per Aprendre Textos d'Anna Teberosky

Aprendre textos és una web fonamental per a la formació i actualització dels professors i professores de l’Educació Infantil i Primària.
Està especialment centrada en el tema del llenguatge oral i escrit i al procés d’ensenyar i aprendre a les escoles mitjançant recursos i activitats molt dinàmiques i innovadores. Aquesta pàgina es fonamenta en una perspectiva basada en la experiència, on  mitjançant les evidències empíriques de la recerca històrica i actual i de l’experiència assolida a partir d’ anys de treball a les escoles amb la intenció de millorar el procés d’ensenyar i aprendre, així com les competències lingüístiques i acadèmiques dels alumnes. 
El que és molt interessant d'aquesta pàgina es que ofereix models de pràctiques educatives organitzades al voltant de diversos temes que poden servir per l’examen i la reflexió de tots el professors interessats en la formació i la millora educativa. Aquestos treballs es divideixien en:

- Fonamentació.
- Pràctiques.
- Treball a l'aula.
- Llibres i textos.
- Famílies. 

Ací us adjuntem l'enllaç de la web per si voleu fer-li una ullada:


A més, basant-nos en el model pedagògic de la pàgina, hem observat que nosaltres vam realitzar un treball per a fomentar la lecto-escriptura d'una manera molt lúdica i significativa. Per aquest motiu, us adjuntem el treball que vam realitzar a l'assignatura de Formació Literària a Infantil, anomenat "M'endevines?" on mitjançant les endevinalles i els refranys treballem les habilitats lingüístiques. 


1 comentari:

  1. Disculpeu el retard del comentari.
    Solament volia dir-vos que, després de llegir les vostres propostes i reflexions, sereu bons mestres.
    Enhorabona.

    ResponElimina